Španělská rajčatová polévka
Potřebné ingredience
Na 4 porce: 4 lžíce olivového oleje, 1 nasekaná cibule, 3 prolisované stroužky česneku, 1 nakrájená zelená paprika, 1/2 lžičky chilli koření, 450 g nakrájených rajčat, 200 g bagety nakrájené na kostky (nebo 4 rohlíky), 4 hrnky zeleninového vývaru, čerstvě nasekaná bazalka a cherry rajčátka na ozdobu
Postup přípravy
Vmícháme kostky bagety (nebo rohlíku), podlijeme vývarem a vaříme asi 10 - 15 minut. Polévka by měla být hustá a bageta rozmočená.
Podáváme s toastem pokapaným extra virgin olivovým olejem, kdo chce může toasty zapéct v troubě se sýrem.
Na oleji orestujeme cibuli, česnek a papriku.......přidáme chilli a rajčata
Vmícháme kostky bagety....podlijeme vývarem a dusíme 10 - 15 min.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé